Clever Kitchen

Det innovative prisvindende køkken, Clever Kitchen, er et roterende, cylinderformet køkken-koncept til brug i både firmadomicil og den private lejlighed eller feriebolig.

Køkkenet har i selv den mindste version alt integreret: Hylder til opbevaring, vask, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, kogeplader og emhætte – alt sammen på mindre end 2 m2. Lad det stå frit, byg det ind i væggen eller lad det fungere som rumdeler – der er masser af muligheder, og vi hjælper gerne med at finde den der er mest optimal for dit projekt. Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Galleri & Inspiration

I vores Clever Kitchen galleri finder du både billeder og håndskitser. Kig nærmere, og har du et konkret projekt hvor du godt kunne tænke dig at se et Clever Kitchen placeret, så lad os skitsere på en løsning til dig.

Galleri & Inspiration

Produkt information

Clever Kitchen tager næsten ingen plads, og alligevel indeholder det alle køkkenets væsentligste funktioner. Det fås i flere varianter, alt efter om du skal bruge køkkenet i hjemlige omgivelser, i et kontorlandskab eller på en messestand.

Produkt information

Priser & Levering

Clever Kitchen koster inklusiv alle hvidevarer, men ex. moms fra Dkk. 92.000. Den væsentligste forskel i pris afgøres af den hvidvarepakke du skal have.

Leveringstiden er ca. 4 uger fra bestilling.

Priser & Levering