Dit alternativ til granit og beton?

Blandt vores produktlinjer har vi indtil videre blot et produkt at tilbyde ude-rummene, men til gengæld er det et ret unikt produkt.

Mazeras sandstenen udmærker sig nemlig ved at være særdeles holdbar sammenlignet med andre sandstenstyper, og vi oplever stor begejstring for, at man med anvendelse af forskellige nuancer kan markere og præge kørebelægning, gang- og opholdsarealer men stadig blive i samme materiale.

Specialmål til bænke, paneler/skille rum i ude-miljøerne er vi også leveringsdygtige i, og da stenene er både køre- og syrefaste kan vi anvende det samme materiale som belægning i indkørsel, på terrassen / pladsen og på gangstier, for så at lade materialet ‘folde’ sig ned i bassin eller pool. Stenen er desuden testet for modstandsdygtighed overfor salt, med godt resultat, og kan derfor trygt bruges hvor der anvendes tø-salt samt i saltvandsområder som havnemiljøer m.m.

Projekterne hvor vi bliver budt indenfor, strækker sig fra private haveanlæg over by-fornyelse og gårdmiljøer til kirke- og rådhuspladser, og især til landskabsarkitekterne er det værd at nævne, at vi ved hjemtagelse af større mængder, som f.eks. til pladser og lignende, er særdeles konkurrencedygtige på prisen. Ring og forhør nærmere.