Skal du i gang med at bygge nyt, -om eller -til?

Ikke alle private bygherrer har arkitekter eller andre rådgivere med i projektet, og de som har, overlader sjældent materialevalget helt og holdent til andre. Og det med god grund, da løsninger af den mere nagelfaste slags, som dem vi har i vores sortiment, spiller en stor rolle i det færdige resultat, og så føles det godt at have været med til at afsøge mulighederne.

Ved et møde med dig som bygherre, vil vi bede dig tage tegninger med af dit projekt. Ud fra dit budget, smag, behov og detaljerne i dit byggeri eller anlæg, vil vi sammen med dig finde den helt rigtige løsning. Et sådant møde plejer at foregå i en hyggelig atmosfære og er informativt og inspirerende for alle parter, og det er naturligvis helt uforpligtende for dig som bygherre.

På mødet vil vi særligt forsøge at afdække din smag og stil, så vi med vores muligheder for farvevalg og valg af andre komplementære produkter, kan sikre os at det hele ‘taler sammen’ og det endelige resultat går op i en højere enhed, og vigtigst af alt, bliver sådan som du gerne vil have det.