Om os

Virksomheden Fredelund ApS har sit udgangspunkt i virksomheden Mazeras som vi startede i 2004.

Efter nogle år med fokus udelukkende på den smukke kenyanske sandsten, blev vi i 2008 tilbudt at forhandle Clever Kitchen, ligeledes eksklusivt på de markeder vi opererer i, og med to ben at stå på, tog vi et lille afsæt til navneforandring, og kom til at hedde Mazeras / Fredelund.

Vores hjertebarn er stadig Mazas stenen, men vores fokus er nu, at opbygge en lille portefølje af nicheprodukter, der henvender sig til den kræsne bygherre i både det private byggeri og domicilet. Vores vision er, at Fredelund ApS er den leverandør hvis produkter man som arkitekt, indretter, privat bygherre eller noget helt fjerde, lige MÅ se, før man kaster sig ud i et nyt byggeprojekt.

I 2010 stiftede vi selskabet Fredelund ApS, som skulle fungere som paraply-brand. Vores 3. produktlinje SPIRAL CELLARS var nemlig i støbeskeen, og vi kan nu tilbyde 3 fantastiske niche-produkter:

 

Vores produkter forhandles direkte til slutbruger, men vi er typisk i kontakt med hele treenigheden når vi leverer til et projekt: den betalende, den skabende og den udførende.