Leverandører

Vi ville ikke kunne bære at sælge en vare som ikke er fremstillet under gode kår. Det sikrer vi os ved aftaler med vores leverandører, men også ved at aflægge uanmeldt besøg, og vi har endnu aldrig fået kedelige overraskelser.

Mazeras sandstenen skæres til i Kenya. Her styres brydning og tilpasning af stenene af den italienske ejer af skæreriet. Han er 2. generation på stedet, har schweizisk byggeteknisk baggrund, dermed forståelse for europæisk standard, men med sans for at drive forretning i Afrika.
I perioden 2011 til 2013 deltog vi i et program med 9 andre danske virksomheder med handelsforbindelser i Kenya og med Håndværksrådet som initiator, omkring bæredygtighed og socialt ansvar. Programmet og nogle af resultaterne kan man få indblik i her: http://susbizkenya.org/

Clever Kitchen fremstilles på licens i Tyskland, på et gammelt snedkeri. Vi arbejder med 4. generation på snedkeriet, og de er blandt andet kendt for deres sirlige arbejde og høje kvalitet.

Spiral Cellars fremstilles i Storbritannien, men er oprindeligt et vinkælder koncept udviklet i Frankrig – naturligvis. Vores leverandør har stor erfaring og ekspertise med installation af disse lækre vinkælderløsninger, en ekspertise vi trækker på og nyder godt af.

Vi har et nært samarbejde med vores leverandører. Det giver os flere muligheder – og det kommer dig til gode.