Samarbejdspartnere

Udover at samarbejde med nogle af landets bedste arkitekter, har vi håndplukket en række samarbejdspartnere der, ligesom vi, holder fokus på at skabe individuelle løsninger indenfor indretning og design.

I samarbejde med disse partnere sikrer vi, at du får endnu mere for dine penge. Vi skaber løsninger, der på én gang er funktionelle og som du som kunde eller idéskaber bag projektet med stolthed vil vise frem.

 

 

Designhaver

HADDELAND DESIGN

Hos Haddeland Design vil du opleve at din tanke om hvordan en have kan se ud, lige får et ekstra tvist.
Tor Haddeland tør udfordre vores traditionelle forestilling om linjerne i haven.

Kontakt information

Døre og skillevægge

SEPTUM

Septum er leverandør af indvendige vægsystemer med glas, glasdøre og skydedøre. Der fås både skræddersyede modeller fra egen produktion, og italienske designer skydedøre af bl.a. Karim Rashid

Kontakt information

Køkkener

Kustomhouse

Kustomhouse er som FREDELUND nicheleverandør til det danske marked. Det, blandt andet, er din garanti for, at du ikke ender med nøjagtigt samme udtryk som naboen. Kustomhouse har showroom i København

Kontakt Information

Lysdesign

BJARNHOFF

Hos Bjarnhoff A/S er der fokus på komplette løsninger frem for individuelle produkter, og planen for byggeriets lysarkitektur, tager udgangspunkt i den enkelte bygherre. Showroom nær Kolding og København.

Kontakt Information