Galleri & Inspiration

Et billede siger mere end 1000 ord!
Derfor gør vi meget ud af at præsentere flotte reference-billeder.

Det har gennem årene vist sig at være til stor hjælp for vores kunder når der skal vælges blandt mange muligheder, at man kan bruge andres resultater, både når der skal vælges og vælges fra.

Jo mere du involverer os, jo bedre kan vi rådgive dig ud fra din smag, dit budget og ikke mindst hvad der passer bedst til det liv der skal leves der hvor stenene skal have deres nye hjem efter 240 millioner år på det afrikanske kontinent.

Der er god inspiration at hente, så tag dig endelig god tid til at få det hele med.

 

Case Galleri

Her vil du finde hele foto-reportager fra projekter hvor vi har leveret sandsten til flere rum eller flere anvendelser; ude eller inde. til gulve og vægge.

Case galleri

 

Tema Galleri

I dette galleri viser vi fotos fra forskellige projekter men med samme tema. Vi har f.eks. køkken-tema, bad-tema, udendørsanvendelse m.fl.

Tema Galleri

 

Farve Galleri

I dette galleri har vi opdelt billederne fra de to andre gallerier efter farve. Brug det til at finde ud af hvilke af vores farvesorteringer der falder bedst i din smag.

Farve Galleri

 

Detalje Galleri

Her kan du se eksempler på sten til opmuring, hjørnebeklædning, afløb m.m. Vi sender gerne special forespørgsler afsted til vores leverandør, så lad os høre dine ideer.

Detalje Galleri