Gallerier

 
Nedenfor finder du links til vores forskellige gallerier med billeder af vinkælder modellerne Original og White. Du kan også finde billeder af lugetyper som glas, træ og integreret samt andre tilkøbsprodukter som lys og trinbeklædning.

Du kan til enhver tid finde tilbage til denne side igen ved at klikke på Spiral Cellars galleri i menuen til højre. Har du spørgsmål til det du ser er du altid velkommen til at kontakt os på tlf. +45 76 31 11 15.

 

Modeller

Spiral Cellar leveres i 2 modeller: betongrå eller hvid hvor modulfronterne på sidstnævnte spartles og males.
Original Spiral Cellar er som titlen beskriver den originale udgave, oprindeligt udviklet i Frankring og har betonens rustikke udtryk, hvorimod White Spiral Cellar har et mere rent og elegant udtryk.
Klik her for at se billeder af de respektive modeller:

Original White

 

Lugetyper

Som standard kommer en Spiral Cellar med en træluge. Den kan du se hvis du klikker på menuknappen ‘træ’ nedenfor.
Passer en standard træluge ikke ind i din øvrige indretning, har du mulighed for at opgradere til en af vores øvrige luger mod en merpris. Alternativerne er hhv. glasluger og integreret med det omkringliggende gulv.

Glas Træ Integreret

 

Lys

En Spiral Cellar har den fordel at tilbyde dine vine mørke som er et must i god vinopbevaring.

Men du må naturligvis kunne oplyse din kælder for at kunne navigere i den og adskille de gode flasker fra hinanden. Tilkøber du lys-løsningen af os, sørger vi for montering af lyset mens kælderen bygges op, så kabelføringen bliver skjult og løsningen elegant at se på.

Se belysningstyper

 

Trinbeklædning

Trinbeklædning er en tilvalgsmulighed du har til White Spiral Cellar.

Vi har håndplukket eksklusive beklædningsløsninger til dig. Bestiller du dem sammen med kælderen, monterer vi trinene for dig når vi laver den færdige finish. Beslutter du dig først senere, leveres de hos dig med tape på bagsiden så du nemt selv kan sætte dem fast på vinkælderens trin.

Se trinbeklædning